Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Constanta. Parbrize auto Constanta, parbrize Pilkington
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Viitorul tehnologiei Head-up display - parbrizul interfata de proiectare a informatiilor virtuale

31 Mar 2019

AR (Augmented Reality) - Viitorul tehnologiei Head-up display - parbrizul interfata de proiectare a informatiilor virtuale.

 În viitorul apropiat, afi╚Öajele de cre╚Ötere a realit─â╚Ťii vor ajuta la cre╚Öterea confortului ╚Öi siguran╚Ťei in conducerea unui autovehicul. Aceast─â viitoare genera╚Ťie a tehnologiei HUD suplimenteaz─â vizualizarea exterioar─â a condi╚Ťiilor de trafic din fa╚Ťa vehiculului cu informa╚Ťii virtuale (augment─âri) pentru ╚Öofer. Afi╚Öajul de vârf al realit─â╚Ťii augmentate difer─â de un parbriz normal dotat cu HUD, deoarece informa╚Ťiile reflectate par a fi parte a situa╚Ťiei de condus. Când naviga╚Ťi, de exemplu, un simbol virtual introdus cu precizie în vederea exterioar─â marcheaz─â ruta pe care conduc─âtorul auto trebuie s─â o urmeze pe drumul din fa╚Ť─â. Atunci când comenzile de distan╚Ť─â (control adaptiv pentru tempomat, ACC) sunt activate, un marcaj din AR-HUD vizualizeaz─â vehiculul din fa╚Ť─â detectat de sistemul de asisten╚Ť─â.

 Într-o lume care devine din ce în ce mai complex─â, tehnologia AR-HUD este conceputa pentru a usura suprasolicitarea conduc─âtorului auto, deoarece ceea ce vede ╚Öoferul este legat direct de informa╚Ťiile explicative. Acest lucru conduce la o nou─â calitate a informa╚Ťiilor care permite ╚Öoferului s─â se adpateze la situa╚Ťia de conducere în care se afl─â ╚Öi mai rapid – aceasta fiind esen╚Ťial─â pentru o mai mare siguran╚Ť─â ╚Öi confort. Prin urmare, AR-HUD este un pas important în direc╚Ťia conceptelor de interac╚Ťiune holistice în vehicule pentru o experien╚Ť─â de conducere mai confortabil─â, mai economic─â ╚Öi mai sigur─â. Conduc─âtorii auto primesc toate informa╚Ťiile importante în fa╚Ťa ochilor lor într-un mod u╚Öor de în╚Ťeles. Acesta este un pas important în continuare împotriva distragerii ╚Öoferului ╚Öi supraînc─ârc─ârii senzoriale în viitor.

AR-HUD transfer─â informa╚Ťiile virtuale direct în campul vizual al ╚Öoferului pe intreaga suprafata a parbrizului. Se insereaz─â o grafic─â colorat─â în vizualizarea real─â a drumului într-o sec╚Ťiune de aproximativ 130 cm ╚Öi peste 60 cm în─âl╚Ťime a câmpului vizual al ╚Öoferului la o distan╚Ť─â de 7,5 metri.

Parbrizul, astfel devine interfata dintre sofer, impreuna cu tehnologia Head-Up Display Augmented Reality si conditiile de trafic rutier. Aceasta ini╚Ťiaz─â o nou─â interac╚Ťiune între vehicul ╚Öi ╚Öofer. Vehiculul arat─â conduc─âtorului auto ce v─âd sistemele de asisten╚Ť─â ╚Öi ce fac acestea. Acest lucru creeaz─â încredere ╚Öi prin urmare, va contribui, de asemenea, la crearea accept─ârii func╚Ťiilor de conducere actuale ╚Öi viitoare, cum ar fi de exemplu conducerea automata.

Pilkington Automotive, membra a grupului Nsg, lider in productia mondiala de parbrize, geamuri laterale si lunate auto originale Premium de prima echipare, destinate echiparii modelelor producatorilor auto, se angajeaza in evolutia tehnologica oferind producatorilor auto produse ce indeplinesc specificatii tot mai complexe si tehnologizate.

 

www.parbrize.ro« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.