Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Galati. Parbrize auto Galati, parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Vauxhall Prince Henry 1914 parbriz nou construit de Pilkington Classics

08 Mar 2019

Vauxhall Prince Henry 1914 – parbriz nou construit de Pilkington Classics 

Propietarul superbului Vauxhall PRINCE HENRY din anul 1914 detinul de englezul John Burges, in timp ce se deplasa catre un important eveniment de expozitie de masini clasice din Londra (London Classic Car Show - LCCS), a avut parte de neplacuta sittuatie de a sparge parbrizul acestui rar exemplar chiar inaintea prezentarii in cadrul expozitiei.

Avand o situatie neplacuta, dl.John Burgess a apelat la serviciile colegilor nostri de la Pilkington Classics care au intervenit cu rapiditate si au construit parbrizul pentru acest Vauxhall Prince Henry intr-un timp record.

Managerul Nick Gardiner a obtinut prin transferul sticlei afectate matrita necesara turnarii sticlei pentru parbriz, iar specialistul Ian Cook a demontat cu atentie si foarte delicat rama parbrizului pregatind totul pentru expeditia de urgenta in Finlanda in fabrica din Laitila.

Reusind in timp record sa obtina parbrizul pentru acest Vauxhall Prince Henry – Nick Gardiner ne anunta incantat ca a readus pe strada acest model rar si ca Pilkington Classics au capacitatea de a reconstitui si produce parbrize pentru modelele clasice, fapt demonstrat prin prezentarea acestui model la London Classic Car Show – LCCS.

 

www.parbrize.ro

 

 « ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.