Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Galati. Parbrize auto Galati, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

SETRA - Navele amiral de croaziere rutiere si vizibilitatea maxima oferita de Pilkington

25 Jul 2017

SETRA - Navele amiral de croaziere rutiere si vizibilitatea maxima oferita de Pilkington

 

Tradiţia unei mărci de renume echipata de Pilkington de peste 60 de ani.

V-a┼úi fi gândit vreodat─â, c─â istoria ┼či tradi┼úia m─ârcii Setra dateaz─â deja din secolul al 19-lea?

 Ea începe în 1893 într-un mic atelier de rot─ârie din Ulm Germania, din care pu┼úin mai târziu s-a dezvoltat „Fabrica de autovehicule Kässbohrer”...SETRA zilelor noastre.

În anul 1907 a b─âtut ceasul na┼čterii primului autocar fabricat în „Uzinele de autovehicule Kässbohrer”. O autoutilitar─â combinat─â pentru transportul de persoane ┼či de m─ârfuri. În anul 1911, Karl Heinrich Kässbohrer a p─âtruns pe pia┼úa autocarelor de linie.

Dup─â preluarea fabricii de carcase Neuer & Thiemedin Ulm în anul 1928, produc┼úia de autocare a fost cea care a putut fi consolidat─â în continuare. Primul autocar SETRA panoramic cu acoperi┼č decapotabil ┼či cu o sec┼úiune superioar─â complet din sticl─â a fost dezvoltat ┼či produs în anul 1929. Otto Ka╠łssbohrer l-a construit pentru compania de închirieri auto Franz Schindele din Bad Wo╠łrishofen. Un ┼časiu de 2 tone de la Mercedes-Benz reprezenta platforma pentru acest autocar de turism.

În acela┼či timp, acest autocar panoramic oferea specifica┼úii complet noi în construc┼úia de autocare: o construc┼úie de o┼úel sudat─â ┼či, în plus, pentru prima dat─â, o suprafa┼ú─â de sticl─â provenita din colaborarea cu Pilkington a marginii acoperi┼čului cu geamuri curbate o inovatie la aceea vreme in domeniul geamurilor auto,produse si preluate in productia tuturor modelelor Setra de la Pilkington. Mai mult chiar, acoperi┼čul putea fi deschis pe întreaga sa lungime, eliberând chiar ┼či luneta Pilkington din spate, folosind un sistem de manivele inovator. Marginea suprafe┼úei de sticl─â a acoperi┼čului ┼či geamurile laterale mari Pilkington aveau montante, pentru prima dat─â, profile de fier în loc de profile de lemn. Acest autocar a devenit prototipul pentru multe modele complexe, contribuind la excelenta reputa┼úie a caroseriilor de autocar Setra.

 Dup─â construirea de autostr─âzi, cererea pentru vehicule care puteau rula la viteze mari a crescut. Pentru a atinge vitezele dorite cu motoarele relativ slabe ale vremii, produc─âtorii au construit vehicule care erau cât mai u┼čoare ┼či cât mai aerodinamice posibil. Nu doar ma┼činile de pasageri, ci ┼či autocarele au fost proiectate pentru a avea form─â aerodinamic─â. Pentru suprastructur─â s-a preferat forma de lacrim─â pentru a oferi o rezisten┼ú─â minim─â la vânt ┼či o aerodinamic─â optim─â. Capota ┼či aripile au fost rotunjite, barele de protec┼úie au fost în mare parte eliminate, farurile au fost coborâte ┼či în spatele grilei au fost ascunse faruri suplimentare. Parbrizul special conceput de Pilkington a primit o pant─â abrupt─â, partea din spate si luneta a autocarului se termina într-o curb─â u┼čoar─â - tehnica implementata in producatia de geamuri auto de Pilkington in acele vremuri ┼či atât ro┼úile din spate cât ┼či cele din fa┼ú─â au fost mascate. Prin urmare, a fost posibil ca aceste autocare aerodinamice s─â ating─â viteze de pân─â la 130 km/h în ciuda capacit─â┼úii reduse a motorului, de mai pu┼úin de 100 cp din acele vremuri.

In prezent parteneriatul dintre Pilkington si Setra continua si pune fila peste fila in cartile de istorie a acestor 2 giganti a domeniului auto.Chiar zilele trecute filiala Pilkington Istrati-Filaret Bucuresti a echipat cu parbrizul original de prim montaj Pilkingtonechipat cu toate sistemele de siguranta activa, ultimul model al gamei TopClass produs de Setra.

Montat in baza unui dosar de constatare dauna pe asigurare de tip Casco, instrumentat direct de personalul Pilkington acreditat in instrumentarea documentatiei de toate societatile de asigurari emitente de polite facultative Casco gratie parteneriatului direct de colaborare dintre Pilkington si Societatile de Asigurari, acest model Setra ce face parte dintr-o flota importanta de unitati Setra, s-a prezentat in timpul diminetii la constatarea daunei si intocmirea documentatiei premergatoare obtinerii acceptului de plata de la societatea asiguratoare, lucrarile fiind rapid demarate pentru inceperea montajului.

Rapid, profesionist , corect si complet dosarul de dauna a primit acceptul de plata si acordul de intrare in reparatie si acest superb model Setra s-a innoit in numai cateva ore cu parbrizul original de prim montaj Pilkington, fiind gata pregatit de croaziera rutiera ce o avea de parcurs pe drumurile Europei.

 

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania , puteti gasi vizitand site-ul nostru

WWW.PARBRIZE.RO ,

apeland numarul unic cu tarif normal

*9900

sau pe email la adresa

CallCenterPilkington@ro.nsg.com

Echipa Pilkington Romania .

 « ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.