Parbrize Galati. Parbrize auto Galati, parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkington
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Pilkington si tehnologia head-up display.

07 Apr 2017

Prin parbrizul Pilkington, informatiile sistemului head-up display sunt transpuse pe parbriz la cel mai inalt nivel de calitate a vizibilitatii.

Marcile auto premium prin modele fabricate, ofera clientilor sai ca extraoptiuni, echiparea cu parbrize dotate cu tehnologia transmiterii informatiilor sistemului head-up display.

Pilkington liderul in productia geamurilor auto a trecut cu brio toate cerintele de fabricatie, calitate si vizibilitate, solicitate de marci auto premium ca BMW,MERCEDES,AUDI,etc acestea echipand modelele fabricate la nivel mondial cu parbrize Pilkington.

Daca detii un autoturism echipat cu parbriz head-up display care necesita inlocuirea, alege parbrizul Pilkington si vei primi informatiile sistemului head-up display la cel mai inalt nivel de calitate, claritate si vizibilitate.

Pilkington Romania prin parteneriatul direct cu societatile de asigurari auto emitente de polite Casco, ofera clientilor sai toate serviciile complete de constatare daune a geamurilor auto si montaj in reteaua de centre de parbrize Pilkington Romania.

Ne gasiti in cele 25 locatii din Romania, in mediul online cu detalii pe website-ul
WWW.PARBRIZE.RO
sau la numarul unic de telefon cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.

 

Downloads

17796669_1017526458380814_7883207231181938630_n.jpg
descarca fisier | dimensiune: 70,33Kb


« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.