Tip parbriz la oferta Reducere*
Parbriz Original Dacia Logan 1
Parbriz cu parasolar Daewoo Tico
Parbriz cu parasolar Daewoo Matiz
Parbriz Opel Astra F 91-97
Parbriz Astra G 98-2004
Parbriz cu parasolar albastru Ford Focus 1 98-
Parbriz cu parasolar gri VW Passat B6 2005-2010
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.
Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Galati. Parbrize auto Galati, parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkingtonse accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Pilkington, prezent la targul feroviar - InnoTrans - Berlin,Germania.

19 Sep 2018

InnoTrans, editia anului 2018, organizata la Berlin, este cel mai mare târg comercial din lume pentru industria transportului feroviar.

In cadrul targului feroviar InnoTrans  toti constructorii de vehicule destinate transportului feroviar sunt adunati într-un singur loc. 

Editia anului 2018 organizata in oraÈ™ul Berlin din Germania, mai exact in Messe Berlin care este situat central  în inima oraÈ™ului Berlin se bucură de legături excelente de transport pe È™osele, feroviare È™i aeriene, ultimul eveniment atragand peste 100000 de vizitatori din 125 de țări.

Vizitatorii pot participa la programe gratuite de instruire, evenimente inedite in domeniul transportului feroviar cu multe activități practice. La aceasta editie sunt prezenti peste 150  de expozanÈ›i  care participa la fiecare editie a targului de profil,  pentru a prezenta ultimele lor evoluÈ›ii in domeniu.

Inca de la premiera târgul feroviar care se tine o data ala 2 ani a fost unul dintre cele mai importante locuri de întâlnire pentru factorii de decizie din transporturilor feroviare.

   

Prezent la fiecare editie a targului InnoTrans,alaturi de constructorii consacrati in domeniul feroviar ca cei de la Siemens,OBB Bombardier,Alstom,CRRC,Hitachi,Newag,Stadler -  Pilkington pune si anul acesta un accent pe prezentarea in cadrul acestui targ a ultimelor inovatii si tehnologii aplicate productiei de sticla, special destinata echiparii vehiculelor  domeniului de transporturi auto rutiere si feroviare.

 

 

La standul grupului NSG, reprezentat de Pilkington prin divizia de sticla auto, vizitatorii vor gasi ca întotdeauna informaÈ›ii noi privind tehnologia, viziunile È™i serviciile referitoare la sticla destinata domeniului de transporturi feroviare.

 

Grupul NSG este unul dintre principalii producătorii mondiali de produse din sticla, cum este cea pentru arhitectură (sticlă pentru construcÈ›ii noi, renovare si aplicatii solare),  cea pentru domeniul auto (OEM È™i piaÈ›a pieselor de schimb din sticlă auto) È™i sticlă tehnică (care include o gamă largă de sticlă de mare valoare pentru display-uri, Optoelectronica È™i produse din fibră de sticlă). 

Fondată în 1918, NSG a achiziÈ›ionat producătorul de sticlă Pilkington în 2006. 

Grupul NSG a generat veniturile totale de aproximativ 603.9 miliarde de yeni (4,65 miliarde euro) în anul fiscal 2017/2018, si are aproximativ 27.000 de oameni din întreaga lume. Compania are fabrici de producÈ›ie în 27 de țări È™i activități de vânzări în peste 100 de țări.

 

  Pilkington este prezent in Romania de peste 10 ani, avand o retea de 25 de sucursale si un stoc de peste 30 mii de repere, Pilkington acopera in Romania cel mai bine necesitatile clientilor. Calitatea identica cu cea a pieselor originale, serviciul profesional de montaj, decontarea directa cu firmele de asigurare si livrarea prompta a parbrizelor la preturi corecte catre clientii companiei sunt argumentele principale pentru care majoritatea conducatorilor auto aleg Pilkington.

Intreaga retea nationala Pilkington si personalul sau sunt acreditate in intocmirea si solutionarea dosarelor de daune ale geamurilor auto pentru clientii care detin o polita facultativa de asigurare de tip CASCO.

Pilkington Romania este partener direct si beneficiaza de decontare directa cu societatile de asigurare emitente de polite de asigurare de tip CASCO.

Poti trimite un email cu solicitarea ta la adresa : CallCenterPilkington@ro.nsg.com sau ne popti apela la numarul unic cu tarif normal *9900.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 25 locatii ale Pilkington Romania din reÈ›eaua naÈ›ională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste in link-ul de mai jos :

https://www.parbrize.ro/network.php

 

Pilkington Automotive Romania

www.parbrize.ro« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2018 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision