Tip parbriz la oferta Reducere*
Parbriz Original Dacia Logan 1
Parbriz cu parasolar Daewoo Tico
Parbriz cu parasolar Daewoo Matiz
Parbriz Opel Astra F 91-97
Parbriz Astra G 98-2004
Parbriz cu parasolar albastru Ford Focus 1 98-
Parbriz cu parasolar gri VW Passat B6 2005-2010
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkingtonse accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Pilkington partener cu Inovatia. -VIDEO-

20 Apr 2017

In cadrul Salonului International pentru Autovehicule Comerciale ( IAA - Hanovra ) Pilkington a fost prezent ca de fiecare data la aceasta adunare a marilor producatori de autovehicule comerciale.
Salonul Autovehiculelor Comerciale de la Hanovra Germania se desfasoara in fiecare an avand ca punct comun al tuturor participantilor Inovatia.

vezi VIDEO aici

Pilkington asa cum reiese din imaginile clipului video a prezentat in cadrul acestui salon noua viziune asupra parbrizelor echipate pe autovehiculele de transport persoane dar si de marfuri.
In colaborare cu finlandezii de la #Flexbright au implementat intre straturile de sticla ale parbrizului folia led flexibila Flexbright capabila sa transmita mesaje si informatii participantilor la trafic, atragand astfel in continuare interesul gigantilor din domeniul productiei de autovehicule comerciale ca Volvo, Setra, Mercedes, Man, Neoplan, Scania, Daf si Iveco pentru viitoare colaborari in furnizarea de parbrize modelelor fabricate.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Ne gasiti pe WWW.PARBRIZE.RO sau apeland telefonic CallCenter-ul Pilkington Romania la numarul unic cu tarif normal *9900.

Echipa Pilkington Romania.

vezi VIDEO aici« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2018 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision