Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Parbrizul atermic cu filtru UV vs Folia de parbriz ilegala si neomologata RAR

24 Jul 2019

Parbrizul atermic ofer─â multe beneficii celor care opteaz─â pentru achizitia si montajul acestuia. Între cele dou─â straturi de sticla componente ale parbrizului duplex exist─â un strat care protejeaz─â de c─âldura exterioar─â si razele solare cu radiatii UV. Astfel, atunci când afar─â sunt 40 de grade Celsius, parbrizul atermic nu permite suprainc─âlzirea interiorului ma╚Öinii. Parbrizul atermic contribuie la men╚Ťinerea unei temperaturi optime în interiorul ma╚Öinii, protejând împotriva c─âldurii excesive, cre╚Öte gradul de confort ╚Öi reduce necesitatea utilizarii sistemului de aer condi╚Ťionat.

Parbrizul atermic este întrebuin╚Ťat de majoritatea m─ârcilor precum BMW, Mercedes, Renault, Peugeot, Audi sau Volvo Parbrizul atermic se monteaz─â în fabrici, la asamblarea ma╚Öinilor noi si poate fi recunoscut cu u╚Öurin╚Ť─â de speciali╚Öti, dar este mai greu de depistat de un ochi neexperimentat.

Parbrizele atermice sunt legale, autorizate, omologate si certificate de RAR (Registrul Auto Roman).

Rareori ve╚Ťi g─âsi parbrize atermice la comerciantii de parbrize de schimb, in multe cazuri in lipsa unor cunostinte si diferentieri intre caracteristicile parbrizelor pute╚Ťi da peste multe ateliere ╚Öi service-uri auto care monteaza parbrize normale ╚Öi tarifeaz─â un parbrize atermiceavand la baza doar tehnici de comunicare in domeniul vanzarilor sau mai nou potrivit ultimului trend in domeniu a aparut pe piata Folia heliomata aplicata pe parbriz, un produs total ilegal care se monteaza pe parbriz, fiind total neautorizata si neomologata de RAR.

Folia heliomata neautorizata si neomologata RAR aplicata peste un parbriz normal din dorinta de a avea un aspect deosebit si protectie sporita la razele solare poate atrage de la sine o multime de probleme cu autoritatile.

Folia foarte usor de diferentiat pe masinile aflate in trafic, efectul vizibil este unul exagerat, strident, care nu permite vizibilitatea din exterior catre interior, dovada clara a unei modificari a gradului de transparenta stabilit de lege.

La un posibil control de rutina al Politistilor Rutieri sau a ARR-ului care regulat au campanii de combatere si identificarea a celor ce au aplicate pe geamurile laterale si parbrize folii, puteti risca pe langa o amenda substantiala, aplicarea de puncte de penalizare precum  si confiscarea placutelor si a certificatului de inmatriculare auto.

Dupa toate acestea, urmeaza drumurile la atelierele de specialitate pentru demontarea acestei folii care in multe cazuri poate deteriora parbrizul fiind necesara demontarea acestuia de pe masina, apoi vizita la RAR pentru verificarile necesare in vederea redobandirii certificatului de inmatriculare...drumuri, nervi si mult timp pierdut.

Folia aplicata pe parbriz care multi din soferi prefera sa o monteze, in necunostinta a prevederilor legale o fac pe propria raspundere.

Pilkington Automotive Romania nu recomanda montarea de folii pe parbrize.

Pilkington Automotive Romania dispune si ofera din stoc propriu, o gama larga de modele de parbrize atermice.

Pilkington garanteaz─â pentru calitatea parbrizelor atermice furnizate, iar speciali╚Ötii no╚Ötri asigur─â un montaj de cea mai bun─â calitate in Reteaua Nationala Centru de Parbrize Pilkington.

 

Downloads

67109521_1616364938496960_4045221729490960384_n.jpg
descarca fisier | dimensiune: 176,33Kb


« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.