Parbrize Galati. Parbrize auto Galati, parbrize Pilkington
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Parbrize Autocare

Parbrize pentru autocare. 

Detinem o gama larga de parbrize pentru autocare, care acopera aproape in totalitate piata actuala din Romania, chiar de la primele modele curbate pana la cele mai recente modele de parbrize cu o suprafata totala de 6mp. Designerii de autocare impreuna cu echipa Pilkington au exploatat continuu posibilitatea de a crea parbrize panoramice din ce in ce mai complexe si radicale.

 Desi cea mai recenta tehnologie este formata din parbrize incalzite, sisteme de fixare incapsulate si protectii solare, generatia noua de parbrize pentru autocare poate aduce dotari noi cum ar fi senzori de ploaie incorporati, antena GSM integrata, sisteme GPS, WLAN pentru WiFi si intr-o forma unica sub forma de straturi intermediare tehnologia head up display (HUDS).

 Geamuri laterale pentru autocare.

 Tot timpul, dealungul anilor a existat o tendinta de a maximiza vizibilitatea pentru pasageri in autocare. Acest lucru creeaza un confort sporit pentru pasageri. La aceste geamuri laterale s-au adaugat si anumite tente sticlei cum ar fi verde palid, verde inchis, etc pentru a obtura caldura si lumina deranjanta care era o problema la geamurile clasice clare.

 Logistica si montaj.

 Datorita dimensiunilor mari si complexitatii de montaj  a acestor parbrize atata transportul cat si montajul se efectueaza la cele mai ridicate standarde actual existente .
Home · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.