Tip parbriz la oferta Reducere*
Parbriz Original Dacia Logan 1
Parbriz cu parasolar Daewoo Tico
Parbriz cu parasolar Daewoo Matiz
Parbriz Opel Astra F 91-97
Parbriz Astra G 98-2004
Parbriz cu parasolar albastru Ford Focus 1 98-
Parbriz cu parasolar gri VW Passat B6 2005-2010
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkingtonse accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Parbriz Pilkington (atermic vs normal)

13 May 2015

Parbrizul atermic oferă multe beneficii celor care optează pentru acesta. Între cele două sticle componente ale parbrizului duplex există un strat care protejează de căldura exterioară. Astfel, atunci când afară sunt 40 de grade Celsius, parbrizul atermic nu permite supraincălzirea interiorului mașinii. Parbrizul atermic contribuie la menținerea unei temperaturi optime în interiorul mașinii, protejând atât împotriva căldurii excesive. Astfel, acesta crește gradul de confort și reduce consumul de aer condiționat.

Parbrizul atermic este întrebuințat de majoritatea mărcilor premium precum BMW, Mercedes sau Volvo. Acest tip de parbriz este utilizat la asamblarea unor modele populare precum Zafira, Yaris, Caddy, Berlingo etc. Parbrizul atermic se montează în fabrici, la asamblarea mașinilor noi. Parbrizul atermic poate fi recunoscut cu ușurință de specialiști, dar este mai greu de depistat de un ochi neexperimentat.

Rareori veți găsi parbrize atermice la furnizorii de parbrize de schimb, însă puteți da peste multe ateliere  și service-uri auto lipsite de scrupule care monteaza parbrize normale și tarifează un parbriz atermic. De aceea, este important ca atunci când vă hotărâți să achiziționați un parbriz atermic să vă adresați unui centru de specialitate, precum Pilkington. Pilkington garantează pentru calitatea parbrizelor furnizate, iar specialiștii noștri asigură un montaj de cea mai bună calitate.

Reteaua Nationala Centru de Parbrize Pilkington:

www.parbrize.ro

 « ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2018 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision