Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Interviu- manager Pilkington Bucuresti

06 Nov 2014

Nu e usor sa ajungi lider pe piata parbrizelor auto din Romania. Iar cand vine vorba de lupta acerba si concurenta din capitala, lucrurile se complica si mai mult. Cu toate acestea, ca si in celelalte orase din tara, Pilkington Bucuresti este lider de piata. Concurenta din industrie nu a stat in calea Pilkington nici aici; compania si-a respectat valorile, a oferit calitate si servicii ireprosabile la preturi competitive si a surclasat firme cu o ampla activitate in spate. Despre Pilkington Bucuresti si provocarile intalnite in capitala, vorbeste Lasszlo Pava, manager Pilkington Bucuresti. 
http://www.parbrize.ro/Parbrize-Bucuresti-B.html 

Cum se diferentiaza produsele si serviciile oferite de Pilkington in conditiile concurentei acerbe din Capitala ?

Intr-adevar, concurenta in capitala in acest segment este una stransa si nu intotdeauna loiala. Multe firme de aici care se ocupa de montajul parbrizelor au un istoric si o ampla activitate in spate, dar cu toate acestea calitatea serviciilor este cea care a facut diferenta intre Pilkington Bucuresti si celelalte firme din industrie. Totul porneste de la calitatea angajatilor. Angajam oameni dedicati si oameni pasionati de domeniul auto, care pot garanta pentru calitatea serviciilor pe care le ofera clientilor nostri. In plus, felul in care angajatii interactioneaza cu clientii este decisiv in decizia clientilor de a reapela la serviciile Pilkington Bucuresti. Serviciile si interactiunea cu clientii au o relevanta si mai mare aici, la Bucuresti, unde montam un numar mare parbrize complexe pe masini de ultim model pentru clienti utilizatori de flote in leasing operational la toate cele trei ateliere de montaj. 

Care sunt avantajele oferite de Pilkington clientilor sai?

In plus fata de tot ceea ce am mentionat pana acum, avantajele oferite de Pilkington clientilor sai sunt cele 3 trei locatii Pilkington Bucuresti (Bucuresti Filaret, Bucuresti Spitalul de Urgenta si Bucuresti Griviteihttp://www.parbrize.ro/Parbrize-Bucuresti-B.html),livrarea produselor in 24h in situatii de urgenta, raportul calitate-pret si nu in ultimul rand, colaborarea cu un numar mare de firme de asigurari prin care se realizeaza decontarea operatiunilor. In plus, Pilkington este singura retea nationala de montaj parbrize care ofera garantie pentru etanseitate la montaj si garantie de inlocuire pentru delaminari sau defecte optice ale parbrizelor. 

Cum contribuie Pilkington Bucuresti la mentinerea si aplicarea valorilor generale ale companiei? 

Valorile Pilkington sunt profesionalismul, comunicarea, spiritul de echipa, pasiunea, responsabilitatea si dezvoltarea durabila. Managementul fiecarei sucursale Pilkington isi ia angajamentul de a se ralia acestor valori si de a face tot ce-i sta in putinta sa contribuie in cat mai mare masura la aplicarea lor. Valorile companiei sunt sustinute printr-un management riguros si printr-un proces sever de recrutare a personalului.

Care sunt provocarile cu care Pilkington are de-a face in momentul de fata pentru a-si mentine pozitia de lider pe piata parbrizelor?

Pilkington se afla pe primele pozitii in industrie in Europa, iar in Romania este lider de piata. Acest lucru a fost posibil doar prin asigurarea unor servicii ireprosabile si de calitate. Acesta a fost de altfel dintotdeauna atuul Pilkington: calitatea serviciilor este cea care ne-a mentiunt lideri pe piata in conditiile scaderii consumului si scaderii puterii de cumparare a populatiei. Sa ramai lider in industrie in astfel de conditii a fost o provocare pe care Pilkington si-a asumat-o si a castigat-o. O alta provocare pentru noi este dezvoltarea in mediul online, presiunile fiind tot mai mari in acest sens. Dar sunt sigur ca la fel ca pana acum, Pilkington va face fata cu brio acestei provocari.

www.parbrize.ro« Toate Noutăţile


Home · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.