Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Constanta. Parbrize auto Constanta, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Gacha - Primul autobuz urban autonom echipat cu sticla Pilkington

10 Mar 2019

Gacha - First Autonomous Shuttle Bus

Prototipul a fost prezentat publicului din Finlanda la Helsinki, pe 8 martie 2019. Dup─â prezentarea ofciala, autobuzul autonom Gacha va începe faza final─â de testare, operând un serviciu transport pasageri în trei ora╚Öe finlandeze, ca Espoo,Vantaa, Hämeenlinna.

 

Autobuzul autonom Gacha are urmatoarele principale specificatii:

Dimensiuni: 4,5 * 2,5 * 2,8 m (L * W * H)

Capacitate: 10 locuri, 6 în picioare

Viteza maxima: 40 km / h autonom

Tractiune : 4WD electric

Autonomie: 100 km cu înc─ârcare rapid─â. Înc─ârcarea f─âr─â fir ca op╚Ťiune

 

Conceput ca o capsul─â ca de juc─ârie, o form─â universal─â care întruchipeaz─â bucurie ╚Öi entuziasm, destinata zonelor de trafic urban, de la o astfel de imagine s-a n─âscut designul autobuzului GACHA.

GACHA, impreuna cu o hart─â digital─â ╚Öi o tehnologie de detectare, este un autobuz "autonom" care func╚Ťioneaz─â în orice condi╚Ťii meteorologice, cum ar fi ploaia, ceat─â ╚Öi z─âpada.

MUJI, un lant de afaceri japoneze, avand va element definitoriu  "o via╚Ť─â pl─âcut─â" aplicat cu succses în mai multe ╚Ť─âri ╚Öi regiuni ale lumii, particip─â la acest proiect ca partener de design cu cei de la Sensible4 fiind cei care au conceput modelul Gacha.

La acest proiect participa si finlandezii de la FlexBright care au integat un sistem iluminare si mesaje prin tehnologia led integrate in parbrizele si geamurile laterale furnizate de Pilkington.

Este binecunoscut faptul ca Flexbright, sunt finlandezii care au revolutionat tehnologia LED integrandu-o cu succes in parbrizele si geamurile laterale produse de Pilkington, minimalizand aceasta tehnologie la nivel de grosime a unei folii care cu usurinta a fost integrata intre straturile de sticla a parbrizelor si geamurilor laterale.

Toata aceasta tehnologie a fost preluata de Muji si a fost integrata in primul Shuttle Bus autonom oferind un sistem de comunicare interactiv.

Autovehiculele autonome au creat libertatea de mi╚Öcare, dar au redus si dificultatile în utilizare in sistemul automom de condus.

GACHA urm─âre╚Öte "mobilitatea comun─â",fiind un nou tip de transport public care oricine îl poate folosi în mod egal ╚Öi u╚Öor.

În zonele urbane, re╚Ťelele de transport sunt deja bine dezvoltate. Dar, exist─â înc─â multe regiuni din lume f─âr─â mijloace suficiente de transport.

Într-o societate în curs de îmb─âtrânire, problemele precum lipsa de ╚Öoferi vor cre╚Öte.

GACHA demonstreaz─â poten╚Ťialul s─âu puternic de a fi un mijloc mai sigur ╚Öi mai u╚Öor de transport, nu numai în zonele urbane, ci ╚Öi în suburbiile ╚Öi regiunile care au suferit declinul popula╚Ťiei.

Un sistem total autonom ruleaz─â în timp ce urm─âre╚Öte precis o hart─â digital─â, la fel ca o retea de cale ferat─â invizibil─â.

GACHA nu poate conduce numai pe un traseu fix, acesta poate func╚Ťiona mai eficient prin reac╚Ťia la solicit─ârile utilizatorului ╚Öi prin g─âsirea unui traseu optim.

GACHA poate lua chiar ╚Öi un traseu care include benzi înguste, care în mod normal sunt dificil pentru trecerea autobuzelor obi╚Önuite.

Interiorul spa╚Ťios, f─âr─â scaun pentru ╚Öofer, ofer─â o plimbare confortabil─â, cu scaune dispuse în stil rotund. De asemenea, poate ap─ârea o conversa╚Ťie natural─â între oamenii care c─âl─âtoresc împreun─â.

GACHA se conecteaz─â perfect cu serviciile de transport existente.

Utilizând o apliatie, pute╚Ťi selecta cele mai bune metode de traseu ╚Öi de transport în func╚Ťie de situa╚Ťie ╚Öi pute╚Ťi transfera cu u╚Öurin╚Ť─â între diferite servicii de transport.

GACHA nu numai că poartă persoane, ci poate și să ofere diverse servicii.

Aceasta va fi util─â în special în zonele cu mobilitate redus─â, în zonele suburbane, precum ╚Öi în regiunile care au suferit sc─âderea popula╚Ťiei în cazul în care exist─â pu╚Ťine supermarketuri ╚Öi facilit─â╚Ťi publice.

Mobilitatea facil─â ╚Öi flexibil─â va duce la na╚Öterea întâlnirilor dintre oameni, aglomera╚Ťii pline de via╚Ť─â ╚Öi noi forme de comunit─â╚Ťi locale.

Propunandu-si sa aduca "o via╚Ť─â pl─âcut─â" multor oameni, autobuzele dr─âgu╚Ťe rotunde vor calatori in viitor în jurul ora╚Öelor.

GACHA î╚Öi propune s─â fie o platform─â care aduce pe langa confort,autonomie si socializare isi dorestesa ofere pace ╚Öi fericire utilizatorilor sai.

 

www.parbrize.ro

 

 « ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.