Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize Constanta. Parbrize auto Constanta, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Echiparea cu Pilkington a primului model pick-up Mercedes din Clasa X

04 Dec 2017

Noul Mercedes-Benz Clasa X a fost prezentat în cadrul unui eveniment care a avut loc în Africa de Sud. Abordarea de cトフre Mercedes-Benz a segmentului pick-up a împトビナ」it deja fanii mトビcii în tabere: cei mai puriナ殳i n-ar fi vrut sト vadト o astfel de maナ殃nト în gama producトフorului german, iar cealaltト tabarト susナ」ine cト acest pas trebuia fトツut mai demult.

Indiferent de unde privim noul Mercedes-Benz Clasa X trebuie sト admitem din start cト firma din Stuttgart este o autoritate în materie de 4×4. Nu sunt mulナ」i producトフori care se pot lトブda cu un rival pentru Mercedes-Benz Clasa G spre exemplu. Din aceastト perspectivト aparaナ」ia unui pick-up în oferta Mercedes-Benz este absolut plauzibilト ナ殃 explicabilト economic.

Trebuie sa va precizam un important aspect, acela ca si acest nou model Mercedes al Clasei X , primul Pick-up al constructorului din Stuttgart, gratie parteneriatului de peste 50 de ani cu Pilkington este echipat din fabricatie cu parbrizele , geamurile laterale si lunetele produse de Pilkington.

Odata cu aparitia acestui nou model al constructorului german , Pilkington Romania isi mareste portofoliul de produse existente in stoc si pentru acest nou model Mercedes.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania, puteti gasi vizitand site-ul nostru:

www.parbrize.ro

Pentru detalii, oferte de pret si consiliere clienti apeland la numarul unic cu tarif normal *9900  sau pe email la adresa - CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

 

Echipa Pilkington Romania .

 « ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.