Tip parbriz la oferta Reducere*
Parbriz Original Dacia Logan 1
Parbriz cu parasolar Daewoo Tico
Parbriz cu parasolar Daewoo Matiz
Parbriz Opel Astra F 91-97
Parbriz Astra G 98-2004
Parbriz cu parasolar albastru Ford Focus 1 98-
Parbriz cu parasolar gri VW Passat B6 2005-2010
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.
Parbrize Pitesti.Parbrize auto Pitesti, parbrize Pilkington
Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkingtonse accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Confortul oferit de Pilkington.

12 Apr 2017

 Senzorul de ploaie cu functia auto de reglare a intensitatii ciclului de functionare al ansamblului de stergatoare a fost si este o optiune de baza pentru confortul conducatorului auto, conceput de producatorii auto la nivel mondial in productia de autovehicule.

#Pilkington ca si producator mondial de parbrize si geamuri auto, s-a remarcat prin parteneriatele cu majoritatea producatorilor de marci auto, producand pentru acestia parbrize, geamuri laterale si lunete care tin permanent pasul cu inovatiile oferite de acestia clientilor lor.

De la inventarea si implementarea senzorului de ploaie ca optiune de confort pentru conducatorul auto, Pilkington a integrat aceasta optiune cu usurinta pe parbrizele sale, facand facila optiunea finala oferita de fabricantii auto clientilor sai prin calitate si functionalitate ireprosabila a acestei functii.

Trebuie sa precizam ca tot Pilkington a intermediat functionabilitatea partii electronice a senzorului de ploaie prin productia pentru fiecare model de senzor existent pana in prezent a unui gel special conceput, acesta fiind "liantul,, dintre senzitivitatea senzorului si #parbriz la contactul cu apa.

Peste tot in lume, in orice sediu de montaj Pilkington si chiar si in reteaua de centre de parbrize nationala, in cele 25 locatii, la fiecare montaj al parbrizului Pilkington prevazut cu optiunea existenta in echiparea autovehiculului a senzorului de ploaie, acest element esential, situat intre senzor si sticla, este obligatoriu inlocuit cu unul nou, pentru a fi asigurata continuitatea functiei de confort oferite initial de fabricantul auto si continuata de inlocuirea si montajul efectuat de Pilkington la un nivel de maxima calitate si functionabilitate.

Pilkington Romania va invita in sediile nationale pentru consiliere in alegerea corecta a modelelor de geamuri, consiliere si intermediere dintre dumneavoastra si societatile de asigurari auto emitente de polite Casco in efectuarea constatarilor de daune a geamurilor auto si de intocmire a documentatiei specifice.
Tot in reteaua nationala Pilkington asiguram montajul parbrizelor,geamurilor laterale si al lunetelor, unde veti gasi disponibile toata gama de repere necesare tuturor modelelor de autoturisme, autovehicule rutiere de transport marfuri si de persoane, autocare si camioane.

Mai multe detalii pe WWW.PARBRIZE.RO.
sau ne puteti contacta telefonic la numarul unic al Callcenter-ului Pilkington Romania *9900.

Echipa Pilkington Romania.

 

Downloads

17884294_1021440077989452_3144240404460315895_n.jpg
descarca fisier | dimensiune: 11,36Kb


« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2018 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision