Tip parbriz la oferta Reducere*
Parbriz Original Dacia Logan 1
Parbriz cu parasolar Daewoo Tico
Parbriz cu parasolar Daewoo Matiz
Parbriz Opel Astra F 91-97
Parbriz Astra G 98-2004
Parbriz cu parasolar albastru Ford Focus 1 98-
Parbriz cu parasolar gri VW Passat B6 2005-2010
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkington
Parbrize Galati. Parbrize auto Galati, parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkingtonse accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Ce se intampla cu parbrizul masinii tale cand il speli in plina zi caniculara de Vara ?

07 Aug 2017

Ce cauzează fisurile È™i crăpăturile în parbriz, în afara impactului cu pietricele din trafic È™i alte obiecte străine. Răspunsul simplu este: surse de stres, crăpături care aparent se formează fără nici un motiv. Aparent...

Care sunt cauzele aparitiei acestor carpaturi ?

Atunci cand  cineva se prezinta la sediile Pilkington din Romania cu o crăpătură, facem o constatare impreuna cu propietarul masinii la care intervine intrebarea: Care este motivul fisurii ?

 Dacă nu găsim un punct de impact cu pietricele din trafic È™i alte obiecte străine motivul crăpăturii poate fi unul din următoarele:

Schimbarea temperaturii – Cel mai des este diferenÈ›a de temperatură extremă dintre interiorul maÈ™inii È™i exterior, pe scurt, È™ocul termic. De exemplu spălarea maÈ™inii VARA cu apă foarte rece într-o zi caniculară sau dezgheÈ›area parbrizului cu apă fierbinte.pe timp de iarna sunt cauze directe pentru craparea instantanee a geamurilor auto.

Schimbarea presiunii – Schimbări de presiune inclusiv presiunea vântului. Un exemplu extrem: exploziile generează unde de È™oc care pot schimba presiunea atmosferică pe o razie mai mare. Parbrizele maÈ™inilor locate în apropiere pot fi distruse sau avariate, deci pot apărea fisure de genul.

Daca va aflati intr-una din situatiile in care parbrizul masinii este crapat nu ezitați să luați legătura cu reprezentantii Pilkington, adevarati profesioniști cu o vasta experienta in domeniul geamurilor auto de peste 25 de ani in Romania , si de peste 80 de ani in Europa si pe plan mondial.

DaÈ›i-ne un telefon, veniÈ›i la oricare sediile noastre din È›ară sau solicitaÈ›i-ne la locaÈ›ia în care vă aflaÈ›i si veti gasi solutii potrivite dumneavoastra oferite de personalul Pilkington la cel mai inalt standard de calitate,responsabilitate si profesionalism.

Daca detineti o polita facultativa Casco emisa de societatile de asigurari auto , tot la Pilkington, in intreaga retea nationala, aveti beneficiul deschiderii dosarului de constatare dauna, instrumentare si aprobare cu efectuarea inlocuirii in cel mai rapid timp posibil cu repere disponibile pe stoc pentru toata gama de autoturisme, autovehicule de transport marfa si persoane.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania , puteti gasi vizitand site-ul nostru

WWW.PARBRIZE.RO ,

pentru detalii, oferte de pret, si consiliere clienti

apeland numarul unic cu tarif normal

*9900

sau pe email la adresa - CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

 

Echipa Pilkington Romania .« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2018 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision