Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkington
Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

Ce se intampla cu parbrizul masinii tale cand il speli in plina zi caniculara de Vara ?

07 Aug 2017

Ce cauzeaz─â fisurile ╚Öi cr─âp─âturile în parbriz, în afara impactului cu pietricele din trafic ╚Öi alte obiecte str─âine. R─âspunsul simplu este: surse de stres, cr─âp─âturi care aparent se formeaz─â f─âr─â nici un motiv. Aparent...

Care sunt cauzele aparitiei acestor carpaturi ?

Atunci cand  cineva se prezinta la sediile Pilkington din Romania cu o cr─âp─âtur─â, facem o constatare impreuna cu propietarul masinii la care intervine intrebarea: Care este motivul fisurii ?

 Dac─â nu g─âsim un punct de impact cu pietricele din trafic ╚Öi alte obiecte str─âine motivul cr─âp─âturii poate fi unul din urm─âtoarele:

Schimbarea temperaturii – Cel mai des este diferen╚Ťa de temperatur─â extrem─â dintre interiorul ma╚Öinii ╚Öi exterior, pe scurt, ╚Öocul termic. De exemplu sp─âlarea ma╚Öinii VARA cu ap─â foarte rece într-o zi canicular─â sau dezghe╚Ťarea parbrizului cu ap─â fierbinte.pe timp de iarna sunt cauze directe pentru craparea instantanee a geamurilor auto.

Schimbarea presiunii – Schimb─âri de presiune inclusiv presiunea vântului. Un exemplu extrem: exploziile genereaz─â unde de ╚Öoc care pot schimba presiunea atmosferic─â pe o razie mai mare. Parbrizele ma╚Öinilor locate în apropiere pot fi distruse sau avariate, deci pot ap─ârea fisure de genul.

Daca va aflati intr-una din situatiile in care parbrizul masinii este crapat nu ezita╚Ťi s─â lua╚Ťi leg─âtura cu reprezentantii Pilkington, adevarati profesioni╚Öti cu o vasta experienta in domeniul geamurilor auto de peste 25 de ani in Romania , si de peste 80 de ani in Europa si pe plan mondial.

Da╚Ťi-ne un telefon, veni╚Ťi la oricare sediile noastre din ╚Ťar─â sau solicita╚Ťi-ne la loca╚Ťia în care v─â afla╚Ťi si veti gasi solutii potrivite dumneavoastra oferite de personalul Pilkington la cel mai inalt standard de calitate,responsabilitate si profesionalism.

Daca detineti o polita facultativa Casco emisa de societatile de asigurari auto , tot la Pilkington, in intreaga retea nationala, aveti beneficiul deschiderii dosarului de constatare dauna, instrumentare si aprobare cu efectuarea inlocuirii in cel mai rapid timp posibil cu repere disponibile pe stoc pentru toata gama de autoturisme, autovehicule de transport marfa si persoane.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania , puteti gasi vizitand site-ul nostru

WWW.PARBRIZE.RO ,

pentru detalii, oferte de pret, si consiliere clienti

apeland numarul unic cu tarif normal

*9900

sau pe email la adresa - CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

 

Echipa Pilkington Romania .« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.