Parbrize Satu Mare.Parbrize auto Satu Mare. parbrize Pilkington
Parbrize Constanta. Parbrize auto Constanta, parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.se accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

100 ani de existenta evolutie si tehnologie in productia de sticla a grupului Nsg

22 Nov 2018

Pilkington Automotive Romania, membra a grupului NSG, alaturi de toate companiile membre ale grupului NSG aniverseaz─â azi, 22.11.2018, 100 de ani de existenta a grupului din care face parte.

Compania a fost infiintata pe 22 noiembrie, anul 1918, fiind denumita initial America Japan Sheet Glass Co. Ltd. cu sediul central în Osaka, dup─â ce a ob╚Ťinut tehnologia de la Libbey Owens Ford Glass Co. din Statele Unite pentru a produce sticl─â plan─â folosind procesul Colburn. Compania ╚Öi-a schimbat ulterior numele în Nippon Sheet Glass Co.Ltd. în ianuarie 1931.

A extins opera╚Ťiunile din Japonia dup─â al doilea r─âzboi mondial, iar în octombrie 1970 a achizi╚Ťionat Nippon Safety Glass Co. Ltd. În aprilie 1999, compania a fuzionat Nippon Glass Fiber Co.Ltd. ╚Öi Micro Optics Co, Ltd.

În aprilie 2001, compania a achizi╚Ťionat Nippon Muki Co., Ltd. ╚Öi în iulie 2004 a mutat sediul central din Osaka la Minato Ward din Tokyo.

Pilkington

În 1986, Pilkington a cump─ârat Libbey Owens Ford. Dup─â o achizi╚Ťie convenit─â de 20% dintre Pilkington din Regatul Unit în 2001, în 2006, NSG a cump─ârat 80% din ac╚Ťiunile reziduale.
Înfiin╚Ťat─â în 1918, grupul NSG a achizi╚Ťionat în iunie 2006 produc─âtorul de sticl─â Pilkington plc, cu sediul în Regatul Unit. În prezent, compania a combinat vânz─âri de aproximativ 600 miliarde JPY cu linii de productie de sticla în 29 de ╚Ť─âri ╚Öi vânz─âri în 130 de ╚Ť─âri, angrenanad in tot acest proces desfasurat pe plan mondial aproximativ 28.500 de persoane.

Afacerile Grupului cu sticl─â plan─â, care cuprinde produsele pentru construc╚Ťii ╚Öi produsele pentru automobile, reprezint─â 90% din vânz─ârile anuale, restul de 10% fiind reprezentat de productia de sticla cu utilizare si destinatii speciale.

Productia de sticla cu utilizare si destinatii speciale acoper─â o serie de pie╚Ťe de ni╚Ö─â, dintre care cele mai importante sunt afi╚Öajele ╚Öi produsele optice pentru imprimante ╚Öi copiatoare.

Din punct de vedere geografic, 42% din vânz─ârile Grupului NSG sunt în Europa, 28% în Japonia ╚Öi 13% în America de Nord, restul fiind în principal în America de Sud, Asia de Sud-Est ╚Öi China.

Imaginile video din link-urile de mai jos prezint─â evolutia procesului de produc╚Ťie a sticlei ╚Öi domeniile unde aceasta este utilizata.

Împreun─â, al─âturi de Grupul NSG lucram pentru înc─â 100 de ani de produc╚Ťie ╚Öi evolu╚Ťie.

La multi ani NSG Group !

La multi ani Pilkington !

https://www.youtube.com/watch?v=Is3ROumqyqg&t=19s

https://www.youtube.com/watch?v=smMZlQ1by38

www.parbrize.ro

www.nsg.com« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2019 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.