Tip parbriz la oferta Reducere*
* Campanii de pret ablicabile in functie de stoc si politicile comerciale locale. Vezi orasele promotiei.
Parbrize BUCURESTI FILARET. Parbrize auto Bucuresti. Parbrize Pilkington
Parbrize Targu Mures.Parbrize auto Targu Mures, parbrize Pilkington
Parbrize Constanta. Parbrize auto Constanta, parbrize Pilkingtonse accepta plata cu card

se accepta plata cu Card Avantaj
ANPC
Pilkington Symbol
  • constatari casco 2016
  • casco star
  • stergatoare parbriz pilkington
  • siguranta

100 ani de existenta evolutie si tehnologie in productia de sticla a grupului Nsg

22 Nov 2018

Pilkington Automotive Romania, membra a grupului NSG, alaturi de toate companiile membre ale grupului NSG aniverseaz─â azi, 22.11.2018, 100 de ani de existenta a grupului din care face parte.

Compania a fost infiintata pe 22 noiembrie, anul 1918, fiind denumita initial America Japan Sheet Glass Co. Ltd. cu sediul central în Osaka, dup─â ce a ob╚Ťinut tehnologia de la Libbey Owens Ford Glass Co. din Statele Unite pentru a produce sticl─â plan─â folosind procesul Colburn. Compania ╚Öi-a schimbat ulterior numele în Nippon Sheet Glass Co.Ltd. în ianuarie 1931.

A extins opera╚Ťiunile din Japonia dup─â al doilea r─âzboi mondial, iar în octombrie 1970 a achizi╚Ťionat Nippon Safety Glass Co. Ltd. În aprilie 1999, compania a fuzionat Nippon Glass Fiber Co.Ltd. ╚Öi Micro Optics Co, Ltd.

În aprilie 2001, compania a achizi╚Ťionat Nippon Muki Co., Ltd. ╚Öi în iulie 2004 a mutat sediul central din Osaka la Minato Ward din Tokyo.

Pilkington

În 1986, Pilkington a cump─ârat Libbey Owens Ford. Dup─â o achizi╚Ťie convenit─â de 20% dintre Pilkington din Regatul Unit în 2001, în 2006, NSG a cump─ârat 80% din ac╚Ťiunile reziduale.
Înfiin╚Ťat─â în 1918, grupul NSG a achizi╚Ťionat în iunie 2006 produc─âtorul de sticl─â Pilkington plc, cu sediul în Regatul Unit. În prezent, compania a combinat vânz─âri de aproximativ 600 miliarde JPY cu linii de productie de sticla în 29 de ╚Ť─âri ╚Öi vânz─âri în 130 de ╚Ť─âri, angrenanad in tot acest proces desfasurat pe plan mondial aproximativ 28.500 de persoane.

Afacerile Grupului cu sticl─â plan─â, care cuprinde produsele pentru construc╚Ťii ╚Öi produsele pentru automobile, reprezint─â 90% din vânz─ârile anuale, restul de 10% fiind reprezentat de productia de sticla cu utilizare si destinatii speciale.

Productia de sticla cu utilizare si destinatii speciale acoper─â o serie de pie╚Ťe de ni╚Ö─â, dintre care cele mai importante sunt afi╚Öajele ╚Öi produsele optice pentru imprimante ╚Öi copiatoare.

Din punct de vedere geografic, 42% din vânz─ârile Grupului NSG sunt în Europa, 28% în Japonia ╚Öi 13% în America de Nord, restul fiind în principal în America de Sud, Asia de Sud-Est ╚Öi China.

Imaginile video din link-urile de mai jos prezint─â evolutia procesului de produc╚Ťie a sticlei ╚Öi domeniile unde aceasta este utilizata.

Împreun─â, al─âturi de Grupul NSG lucram pentru înc─â 100 de ani de produc╚Ťie ╚Öi evolu╚Ťie.

La multi ani NSG Group !

La multi ani Pilkington !

https://www.youtube.com/watch?v=Is3ROumqyqg&t=19s

https://www.youtube.com/watch?v=smMZlQ1by38

www.parbrize.ro

www.nsg.com« ArticoleHome · Despre Noi · Am polita CASCO! · Produse · Parbrize Auto · Reteaua Pilkington · Parteneri · Contact
© 2018 Centru de Parbrize - Pilkington Automotive Romania SA. Toate drepturile sunt rezervate. Realizat de hostvision.ro.
HostVision